HATAY’IN ULAŞIM GÜVENLİĞİ HBB’YE EMANET

Başkan Savaş’ın Hatay’da altyapı, üstyapı, yol ve ulaşım konusunda çalışmaları konusundaki hassasiyeti doğrultusunda hareket eden HBB Fen işleri Daire Başkanlığı halkın huzuru ve güvenliği için hızlı çözümler üretiyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sıkıntılara karşı ekiplerini Hatay’ın 15 ilçesinde görevlendirmeye devam ediyor.

ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR SONUCU ÇÖKEN YOLA HBB’DEN HIZLI ÇÖZÜM

Hatay’ın Defne ilçesinde Balıklıdere Mahallesi’nde kış aylarında şiddetli yağışların etkisiyle çöken bağlantı yolunda yenileme çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, büyük bir titizlikle çalışmalarına devam ederek vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlıyor.

Çökme sonucu ulaşımı zora sokan yolda hummalı bir çalışma başlatan ekipler, yolu trafiğe açmak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla mesai ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. HBB yetkilileri çöken yolun eski haline getirilmesiyle birlikte ulaşıma açılacağı bilgisini paylaştı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A DUYARLILIK TEŞEKKÜRÜ

Defne ilçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, olumsuz hava koşullarından dolayı çöken yola hızlı müdahale edilmesi hususundaki hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı Başkan Savaş’a ve HBB ekiplerine teşekkür etti.