HBB’DEN HATAY’IN 15 İLÇESİNDEKİ EĞİTİM KURUMLARINA TAM DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), eğitim kurumlarına gerçekleştirdiği katkılar ve öğrencilere vermiş olduğu desteklerle Hataylıların takdirini toplama devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın 15 ilçesinde eğitim konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitimlerine destek veriyor.

BAŞKAN SAVAŞ’IN EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLE MİNİKLER ÇOK MUTLU

Hatay’ın her ilçesinde kapı kapı dolaşarak halkın sorunlarını dinleyerek hızlı çözümler üretilmesi noktasında istek ve talepleri not alan HBB Sosyal Doku Ekibi, Kırıkhan Gölbaşı Mahallesi’ndeki İskân İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere boyama kitabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Boyama kitabını alan minik öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Savaş’a teşekkür etti.

HBB, 15 İLÇEDEKİ EĞİTİM KURUMLARININ EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYOR

Hatay’ın her noktasında eğitime verdiği büyük önemi icraatlarıyla yansıtan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, 15 ilçede eğitim kurumlarına ve geleceğimizin teminatı öğrencilere destek vermeyi sürdürecek.