BAŞKAN SAVAŞ MAZMAN MEDYA’NIN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 19 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da Mazman Medya Grup Radyolarının canlı yayın konuğu olarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirecek.

Başkan Savaş’ın Hatay’a dair önemli açıklamalar yapacağı Gazeteci Mithat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ adlı programı, 97.3 Süper Show Radyo, 89.2 Akdeniz FM, 90.7 Dost FM ve Vivaldi internet yayını ile www.mazmanmedya.com’dan canlı olarak takip edilebilecek.

Hayata geçirdiği projeler ve sunduğu çalışmalarla 15 ilçeyi modern belediyecilikle buluşturan Başkan Savaş, bölgesinde parlayan bir kent oluşturma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Akdeniz’in İncisi olma yolunda mesafeler kat eden Hatay’ın güncel durumu ve tamamlanan projelerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunacak. Başkan Savaş ayrıca, programı dinleyen vatandaşların yönelttiği sorulara da cevap verecek.