HBB TARIMA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden bu yana tarımsal alanda yaptığı hizmetlerle çiftçinin yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Payas’ın İstiklal ve Cumhuriyet mahallelerinde hasar gören tarımsal sulama göletlerinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

SULAMA KANALLARI YENİLENDİ

Payas ilçesinde bulunan İstiklal Mahallesi’nde kısa bir süre önce betonarme tarımsal sulama kanalı çöktü ve sulama yapılamaz hale geldi. HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından çöküntü kaldırılarak temizlendi, beton kanal çelik boru döşenerek yenilendi. Ayrıca ekipler tarafından Payas’ın bir diğer mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde tıkanan beton tarımsal sulama kanalı kısımları temizlenerek yerine tekrar monte edildi.

ÜRETİCİDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Tarımsal alanlara katkı sağlamak için HBB ekiplerinin yaptığı çalışmalar, geçimini tarım ile sağlayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Gerçekleşen hizmetlerden duyduğu memnuniyetini dile getiren üreticiler, Hatay’da tarımın gelişmesine katkı veren HBB ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.