HBB VİZYON, MİSYON, DEĞERLER ÇALIŞTAYI
Hatay Büyükşehir Belediyesinin vizyon, misyon ve değerlerini tüm çalışanlarına anlatmak ve eğitmek için 23 ve 24 Mayıs 2017 Salı ve Çarşamba günleri saat 17.30 da Harbiye Teras Aqua Park tesislerinde çalıştay yapılacaktır.

Çalıştay, personel sayısının çokluğu nedeniyle 2 ayrı gruba bölünerek 1.gün 750 ve 2.gün 750 kişi olarak planlanmış olup 2 farklı salonda eş zamanlı olarak sürdürülecektir. O gün farklı salonlarda eğitime giren katılımcılara Eğitim sonrası hep birlikte kır bahçesinde yemek ikram edilecektir.

Katılımcı listeleri ve katılacakları salonlar ekteki listelerde paylaşılmıştır.

Katılımcılar için kendi araçlarıyla gidebilecekleri gibi belediye merkez binası önünden saat 16.30 de araç kaldırılacaktır. Çalıştay sonrası aynı şekilde otobüsler Saat 22.15 ‘te belediye merkez binası önüne hareket edeceklerdir.

Katılımcı listeleri ve grupları aşağıdaki link' lerde belirtilmiştir.

1. GÜN : Lİste 1

2. GÜN : Lİste 2