HBB, İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMALARINA YENİSİNİ EKLEDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Samandağ ilçesi Hıdırbey Mahallesi’nde istinat duvar çalışmalarına başladı.

HBB’DEN HIDIRBEY MAHALLESİ’NE İSTİNAT DUVAR

Olumsuz hava koşullarında tehlike arz eden bölgelerde istinat duvarı çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, Hıdırbey Mahallesi’nde istinat duvarı çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlamaları adına tehlike arz eden bölgeyi güvenli hale getiren ekipler, çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam edeceklerini bildirdi.

BAŞKAN SAVAŞ’IN KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI TAKDİR TOPLUYOR

Hıdırbey Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, Hatay’ın her ilçesinde hiçbir siyasi ayrım yapmadan gerek altyapı gerekse üstyapı sorunlarına hızlı çözümler üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.