HBB TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK AMACIYLA SIKI ÖNLEM ALIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri il genelindeki menfez çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Defne ilçesi Subaşı Mahallesi’nde sık yaşanan su birikintilerinin ve taşkınların yaşanmasına duyarsız kalmayarak çalışmalarını başlatan HBB ekipleri, mahalleye menfez çalışmalarını hızlandırdı. Halkın can ve mal güvenliğini düşünerek Hatay’ın her ilçesinde sıkı önlemler alan ekipler, menfez çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

MENFEZ ÇALIŞMALARI İLE DAHA GÜVENLİ VE TEMİZ ORTAMDA ULAŞIM SAĞLANACAK

Menfez çalışmaları ile sel felaketlerinin yaşanmaması için geniş önlemler alan ekipler, mahalle sakinlerinin daha güvenli ve temiz ortamda ulaşımlarını sağlayabileceklerini ve ihtiyaç doğrultusunda çalışmalarının il genelinde devam edeceğini müjdeledi.

HİZMETTE SINIR TANIMAYAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Subaşı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetten memnuniyetlerini dile getirerek hizmette sınır tanımayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür etti.