HBB’DEN ENGELLİLER İÇİN PARK YERİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, engelli vatandaşların yollardaki sıkıntılarına çözüm niteliğinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Cadde ve sokaklarda bir takım düzenlemeler yapan ekipler, engelliler için araç park yeri tahsis ederek gündelik yaşamlarında kolaylık sağlıyor.

Konuyla ilgili il geneli hizmet üreten HBB ekipleri, Kırıkhan ilçesi Engelli Derneği önü,  Cumhuriyet Meydanı PTT önü ve Kanatlı Caddesinde ki engelli park yerlerini belirledi.

Yapılan çalışmalar ile günlük hayatta birçok zorlukla karşılaşan engellilere, park yerleri ayıran HBB ekipleri araç park alanlarının yerlerinin belirlenmesinin ardından sarı boyalar ile çizgilerini çizdi.