HBB, BETON ASFALT YOLLARLA ULAŞIMDA KALİTEYİ ARTTIRMAYI HEDEFLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, il genelinde başlatılan yol yapım hizmetleri kapsamında Defne ilçesinde Turunçlu Mahallesi- Samandağ yolu arasında beton asfalt çalışmalarına başladı.

DEFNE’DE BETON ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay’ı hizmette bir bütün olarak değerlendiren birleştirici anlayışıyla sorun yaşanan her noktada çözümler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda verimli çalışmalar ortaya koyan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, beton asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin temiz ve güvenli bir yola kavuşacaklarını bildirdi.

MAHALLE SAKİNLERİ YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Mahalle sakinleri  gerçekleştirilen beton asfalt çalışmaları ile yolu modern standartlara yükselten HBB ekipleri aracılığıyla Hatay geneline sunulan hizmetlerin öncüsü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.