TERSİNE DÜNYA ADLI OYUN TİYATROSEVERLERLE BULUŞACAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun açmış olduğu Genç Tiyatro Deneme Sahnesinin oyunu tiyatro severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, yediden yetmişe herkesin büyük ilgi ve beğeni ile takip ettiği birbirinden güzel ve renkli oyunlara imzasını atarken bir yandan da genç tiyatrocular yetiştirmeye devam ediyor.

GENÇ KURSİYERLER OYUNA HAZIR

Orhan Kemal’in yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosunun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Tersine Dünya’ adlı oyun 15 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Hatay Büyükşehir Belediyesi HATMEK Salonunda tiyatro severlerle buluşacak.

4 Temmuz tarihinde başlayan, Atilla Yaprak ve Sertaç Demir'in koordinatörlüğünü üstlendiği, atölye çalışmalarının Cansu Azazi ve Tugay Uğurlu'nun yönettiği gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kursta, kursiyerlerin büyük bir emekle hazırladığı ‘Tersine Dünya’ adlı oyun seyirciyle buluşuyor.

AMAÇ ŞEHİR TİYATROSUNUN ALT YAPISINI OLUŞTURMAK

HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, kursiyerlerin sahne alacağı oyun ile kentteki şehir tiyatrosu ve halk arasında güçlü bir bağ kurmak ve Hatay’da şehir tiyatrosunun alt yapısını oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

HBB Şehir Tiyatrosunun açmış olduğu Deneme Sahnesi Projesi yeni dönemde de devam edecek