HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI GÜÇLÜ KADROSUYLA LİGİ SALLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kurduğu güçlü kadrosuyla ligde fırtına gibi esen ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 2017-2018 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 8'inci haftasında OGM Ormanspor Takımı ile 3 Aralık Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

HATAY'IN MELEKLERİ, EVİNDE MUTLU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ve çok sayıda taraftarın tribünden takip ettiği mücadeleye iki takım karşılıklı sayılarla başladı. Maçın başlama düdüğü ile beraber taraftar desteğini yanına alan Hatay temsilcisi ilk çeyreği 31-16’lık skorla önde kapattı. İkinci çeyrekte de oyunun hakimiyetini kaybetmeyen melekler soyunma odasına 56-35’lik skorla önde gitti.

MELEKLER: 100 – OGM ORMANSPOR:70

İkinci yarıya dış atışlardan bulduğu sayılarla başlayarak son çeyreğe de 82-55’lik skorla önde girmeyi başaran Hatay’ın Melekleri, ortaya koyduğu muhteşem performans ile zorlu karşılaşmadan 100-70’lik net bir skorla galip ayrıldı.

Zorlu mücadelenin sonunda Hatay’ın meleklerinden Hınd Ben Abdelkader 22, Leılani Seamah Mıtchell 19 sayıyla maçın en skorer isimleri olurken, Courtney Lynne Paris aldığı 14 ribaund ile geleneği bozmayarak maçın en fazla ribaund alan oyuncusu oldu.