HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR DEPLASMANDAN GALİP DÖNDÜ

Türkiye Voleybol Birinci Ligi Erkekler B Grubu’nda ilimizi başarıyla temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, 22'nci hafta maçları kapsamında Giresun Bulancak 1926 Betonspor takımına konuk oldu.

11 Şubat Pazar günü Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Hatay temsilcisi, ilk seti 14-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de etkili oyununu sahaya koyan Hatay temsilcisi, seti 18-25 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Son sette de mücadeleyi elden bırakmayan mavi-beyazlılar seti 22-25, maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'da Payas Belediyesi 2011 takımını kendi evinde konuk edecek.