GENÇ BASKETBOLCULAR ŞAMPİYON OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), spora ve sporcuya verdiği değeri her geçen gün daha görünür hale getiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, Hatay’da gerçekleştirilen ve 5 takımın yer aldığı turnuvada maçların tümünü açık ara farkla kazandı. Final maçını da AGB Spor’a karsı 100-36’lık farklı skorla kazandı.

Bu galibiyet ile şampiyonluğunu ilan eden genç basketbolcular turnuvanın en başarılı takımı oldu. Turnuva sonrası düşüncelerini paylaşan takım antrenörleri, İbrahim Dönmez ve Sedat Asarcıklı, takımın elde ettiği başarıların Hatay’ın spor geleceği adına önemli olduğunu ifade ederek takımın başarı elde etmesi hususunda desteklerini esirgemeyen Başkan Savaş’a teşekkür etti.

11 Mayıs 2018