HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-MALİYE İHTİSAS:1-3

Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 8. haftasında Maliye İhtisas ile karşılaştı.

30 Kasım Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden konuk takım 3-1 üstün ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk seti başa baş mücadeleye sahne oldu. Çekişmeli geçen setin sonunda gülen taraf Maliye İhtisas oldu ve setlerde öne geçti. 0-1. Konuk takım ikinci sette de üstünlüğünü sürdürdü ve seti 25-18 kazanarak mücadelede durumu 0-2’ye getirdi.

Üçüncü set de ilk iki set gibi yüksek tempoda oynandı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği seti ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor 27-25 kazandı ve setlerde durum 1-2 oldu.

Karşılaşmanın dördüncü setinde file önünde etkili olan ve daha az hata yapan Maliye İhtisas, seti 27-29 kazandı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

01 Aralık 2019