HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-SUNGURLU BELEDİYESPOR:3-0

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 15. hafta mücadelesinde Sungurlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda 9 Ocak Çarşamba günü oynanan karşılaşmada Hatay’ın Efeleri rakibini 3-0 yenerek ligdeki 10. galibiyetini elde etti.

Hataylı voleybolcular maça hızlı ve etkili başlayarak ilk seti 25-23 önde bitirdi. İkinci sette de üstün olan taraf ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu. Etkili savunması ve hücum oyunlarıyla rakibini zorlayan mavi-beyazlılar, ikinci seti de 25-19 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü setinde rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 maçı da 3-0 kazandı.

10 Ocak 2019