HATAY’IN MELEKLERİ 13. HAFTA GALİBİYETİNİ ALDI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bellona Kayseri Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi.

Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonunda 5 Ocak tarihinde oynanan mücadelenin ilk çeyreğinde güçlü savunma yapmasıyla maçta üstünlük kurmayı başaran Hatay Büyükşehir Belediyespor , çeyreği 18- 24 önde tamamladı. İkinci çeyrekte etkili hücumları ile oyunun hâkimiyetini iyice elinde tutmayı başaran HBB’nin başarılı sporcuları, soyunma odasına 32 – 42  önde girdi.

Kıran kırana geçen mücadelede üçüncü çeyrekte rakibin attığı sayılara engel olamayan  Hatay’ın Melekleri aradaki farkı 48-51 yapmayı başardı. Son çeyrekte farkı korumayı başaran Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bellona Kayseri Basketbol Takımı’nı 65-67 skorla mağlup etti.

07 Ocak 2019