HBB HASSA ASRİ MEZARLIK KOMPLEKSİ’NDEKİ ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Hatay’ın 15 ilçesine eşit hizmet yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hassa ilçesinde 15 Kasım Mahallesi’ndeki Hassa Asri Mezarlık Kompleksi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı.

HBB, ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret eden vatandaşların gönül rahatlığı ile ziyaretlerini gerçekleştirmeleri amacıyla da Hassa Asri Mezarlık Kompleksi’nde yapılan hizmet binasını halkın hizmetine açtı.

HBB Asri Mezarlık Kompleksi çevresinde mezarlık çevresinde 42 metre logolu duvar ve mezarlık girişinde hizmet binası(müdür odası, personel odası ve depo) çalışmaları ile temiz ve güvenli bir ortamın oluştuğunu belirten HBB yetkilileri, gerçekleştirilen çalışmalar ile asri mezarlığın daha modern hale getirildiğinin altını çizdi.

HASSALILAR BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hassa halkı yeni ve modern bir mezarlık kompleksine sahip olmalarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

31 Temmuz 2018