HBB, YEŞİLOVA'NIN YOLLARINI YENİLEDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) kentin her ilçesinde yenilikçi anlayışıyla sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım hizmetleriyle vatandaşların nitelikli ulaşım almasını sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin Reyhanlı’da başlattığı beton asfalt çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Reyhanlı’nın Yeşilova Mahallesi’nde beton asfalt çalışmasını kısa sürede tamamlayan HBB ekipleri, yolu güvenli hale getirerek ilçe halkına yakışır çalışmaların altına imzasını atmış oldu.

HBB ekiplerinin gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşan Reyhanlılı vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti

06 Aralık 2017