KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ve Defne Belediyesi katkılarıyla gerçekleşecek olan Hatay’ın Anavatana Katılışı Özel Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nın kura çekimi yapıldı. Dünya’da, Avrupa’da ve Türkiye’de sayısız başarı elde ederek ülkemize büyük gurur yaşatan milli sporcularımızdan Tayfun Taşdemir, Adnan Yüksel, Lütfi Çenet, Murat Çelik, Gülşen Değener, Ahmet Köseoğlu ile Hataylı başarılı sporcu Yusuf Bakırcı’nın da katılacağı şampiyonada geri sayım başladı.

Gerçekleşen kura çekiminde düşüncelerini paylaşan turnuva yöneticisi Muti Ay, 20-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak şampiyonanın yoğun ilgi gördüğünü ve şehir içi ve dışından toplam 96 sporcunun başvurduğunu ifade etti.

18 Temmuz 2018