ŞAMPİYONA ÖNCESİ SPORCULARA MORAL ZİYARETİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda ve Defne Belediyesi katkılarıyla Hatay´ın Anavatana Katılması’nın yıl dönümü kutlaması kapsamında düzenlenen Özel Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası öncesinde sporcular ziyaret edildi.
Gerçekleşen ziyarete Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HBB Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk ve İl Temsilcisi Muti Ay katıldı.
“BEN EMİNİM BU ETKİNLİK GÜNLERCE, HAFTALARCA BELKİ DE YILLARCA DEĞİŞİK YERLERDE GÖSTERİLECEK”
Sporculara başarılar dileyen Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim Yaman,” Gerçekten de kıt imkanlarla ama büyük bir kararlılıkla ve büyük bir sevgiyle bu şampiyonayı her yıl düzenleyen Bilardo İl Temsilciliğine, kulüp ve sporculara teşekkür ederim. Ben eminim bu etkinlik günlerce, haftalarca belki de yıllarca değişik yerlerde gösterilecek. Ve bu da kentimizin tanıtımına hem de sporcularımıza katkılar sunacaktır. Çok değerli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. “ dedi.

21 Temmuz 2018