HBB İLE ULAŞIM DAHA GÜVENLİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi,  il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün yükselterek vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun çaba harcıyor.

İlin trafik akışını ve güvenliğini en iyi şekilde sağlamak amacıyla hizmet üreten HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana arterler üzerindeki bulvar ve caddelerdeki  kavşaklara uyarı levhaları yerleştirerek, sürücülerin ulaşımda bilinçli hareket etmesini sağlıyor.

HBB ekipleri, Dörtyol, Erzin, Payas ilçelerinde trafik yön levha montajı ile düşey işaretleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Daire Başkanlığına bağlı ekipler ise Dörtyol ilçesinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalinde ise özel taşlar ile yapılan Türk Bayrağı'nın bakımını gerçekleştirdi.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, sürücü ve yolculara yönelik trafikte bilgilendirme çalışmalarının il genelinde devam edileceği bildirildi.

Tarih: 31/08/2020