HBB PARK BAHÇE EKİBİ İL GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kent estetiğine büyük önemv ererek il genelinde kavşaklar ve anaarterler olmak üzere şehrin dörtbiryanında çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri, Dörtyol ilçesinde Abdi İpekçi Caddesi kauçuk şekilli budama çalışması, Cennet Ana Caddesi, Yeşilköy Atatürk Parkı, Onbaşı Göbeği, Ali İhsan Bölükbaşı Bulvarı, Abdi İpekçi Caddesi (Adliyeönü) ve Hacı Bayram Türkoğlu bulvarında orta refüj ve kaldırımlarda çim biçme çalışması gerçekleştirdi.
Ekipler, 23 Nisan İlköğretim Okulu ve Yeşilköy Atatürk Parkı’nda da çim biçme çalışmalarının ardından çocuk oyun grubunda dezenfeksiyon ve mıntıka temizliği gerçekleştirdi.

Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı yürüyüş yolunda risk oluşturan ağaçların dallarında budama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, Özerli Mahallesi göbeğinde bulunan havuzu temizledi.
Tarih: 01/09/2020