HBB ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, yemyeşil bir Hatay için sürdürdüğü hizmet kapsamında şehir genelindeki yeşil alanlarda budama, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB Park Bahçe Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Dörtyol ilçesine bağlı Ali İhsan Bölükbaşı Bulvarı orta refüj ile Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı yürüyüş yolunda çim biçimi, Özerli Göbeği’nde havuz temizliği ve mevsimlik çiçek arasında çıkan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

Vatandaşlardan ve resmi kurumlardan gelen uygun talepleri de değerlendirdiklerini ifade eden ekipler, budama, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarının il genelinde devam edeceğini bildirdi.

Tarih: 01/09/2020