HASSA’DA DERE TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde kış mevsimi öncesi sel ve taşkınlar yaşanmaması amacıyla önlemler almaya devam ediyor.

Hatay’ın 15 ilçesinde ani yağışların etkisi ile oluşabilecek sel riski ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla kentin çeşitli noktalarında çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Hassa ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi’nde okul yolunda bulunan derede temizlik çalışmalarına başladı.

HBB ÜRETİM YOLLARINI GENİŞLETEREK ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYOR

Yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde devam ettiren ekipler, üreticilerin ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla Hassa ilçesine bağlı 15 Kasım Mahallesi üretim yollarını açma ve genişletme çalışmaları gerçekleştiriyor.

HBB yetkilileri, dere temizliği çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini bildirdi.

Tarih: 01/09/2020