HBB ŞEHRİN ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, kent estetiğine değer katan çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde çalışmalar yürüten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, park, bahçe ve yeşil alanlarda gerçekleştirdiği bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla takdir topluyor.

Hatay'ın 15 ilçesinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesinde bulunan Atatürk Parkı’nda bitki takını led lambalarla aydınlattı.

Çevreye ve doğaya büyük bir önem vererek kent estetiğine katkı sunan çalışmalar gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını il genelinde sürdüreceklerini belirtti.

Tarih: 17/09/2020