HBB’NİN LEVHALANDIRMA VE YOL ÇİZGİSİ ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR DAHA GÜVENLİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla, HBB Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yol çizgilerini yenilemeye devam ediyor.

Gece gündüz demeden çizgisi yıpranan ve beton asfalta yeni kavuşan caddelerde işaretleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ekipler, Payas ilçesine bağlı Çınarlık Mahallesi’nde 5700 metre kenar ve 300 metre orta kenar çizgisi çalışması gerçekleştirdi.

Olası tehlikelerin önüne geçebilmek amacıyla il genelinde geniş kapsamlı çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri, Dörtyol ilçesine bağlı Çaylı Mahallesi’nde viraj ağızlı kör noktaya 1 direk ve ayna, Payas ilçesinde 5 adet dur levhası yerleştirdi.

Tarih: 01/09/2020