HBB, İL GENELİNDEKİ KALDIRIMLARI YENİLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Hassa ilçesine bağlı Derviş Paşa Bulvarı’nda yıpranmış ve vatandaşlar için sıkıntı hale gelen kaldırımları sökerek yeni kaldırım çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, halkın güvenli bir ulaşıma sahip olmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Olası tehlikelerin yaşanmaması için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını ifade eden ekipler,  çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

OKUL YOLLARI ASFALTLANIYOR

Öğrencilerin daha temiz ve güvenli bir ortamda ulaşımlarını sağlamaları amacıyla çalışmalar gerçekleştiren ekipler, Hassa ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi okul yollarında beton asfalt öncesi malzeme serimine başladı.

HBB ekipleri, halkın daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla yol ve kaldırım çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini bildirdi.

Tarih: 01/09/2020