BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini güvence altına almak için çalışmalarına devam ediyor.

Tehlike arz eden duvar ve menfez kenarlarında çalışmalarına ara vermeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Defne Yeşilpınar ve Koçören Mahallelerinde tehlike arz eden duvar ve köprü üzerlerinde toplam 135 metre uzunluğunda demir korkuluk montajını tamamladı.

Ayrıca ekipler yaklaşan kış ayları öncesi sel baskınlarını ve su taşkınlarını önlemek amacıyla Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi Esenbulak mevkii ile Bostancık arasında bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir yetkilileri, Hatay’da tehlike arz edebilecek her noktada çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu.

Tarih: 30/10/2020