BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ DEPREMZEDELERİN YANINDA

Ege Denizi'nde meydana gelen

depremin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş İzmir’e giderek depremzedelerin acılarına ortak olacak.

Merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem sonrasında CHP’li 11 belediye başkanı dönüşümlü olarak İzmir’e giderek bölgedeki çalışmalara destek verecek.

Izmirliler ile dayanışma amacıyla deprem bölgesinde olacağını belirten Başkan Savaş, "İzmir halkı başta olmak üzere birçok ilde depremi hisseden vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. İzmir’deki depremzede kardeşlerimizin yaralarını birlikte saracağız. Bölgede ihtiyaçları belirleyecek, tüm imkanlarımızla İzmir halkının yanında olacağız” dedi.

İzmirliler'in yaralarını sarmak amacıyla evleri yıkılan yurttaşlarla bir araya geleceklerini, hastanelerde tedavi gören yaralıları ziyaret edeceklerini belirten Savaş, CHP’li büyükşehir belediye başkanları olarak İzmir’de destek nöbetleri tutacaklarını da vurguladı.

Tarih: 31/10/2020