HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN

Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde Bitlis temsilcisi TÜRŞAD’ı ağırladı.

2 Kasım Pazartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi 3-0 kazanan mavi-beyazlılar yoluna kayıpsız devam etti.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Hataylı voleybolcular ilk set, 25-22 kazanarak setlerde durumu 1-0’a getirdi. İkinci sette rakibini file önünde durduran mavi-beyazlılar, seti 25-19 kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü setinde de üstünlüğünü koruyan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16, karşılaşmayı da 3-0 kazandı. Bu galibiyetle 2’de 2 yapan Hataylı voleybolcular şampiyonluk yolunda bir virajı daha kayıpsız dönmüş oldu.

Tarih: 02/11/2020