MAVİ BEYAZLILAR HATAY’A MUTLU DÖNÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, konuk olduğu Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor’u deplasmanda 3-1 yendi.

Lige 2’de 2 yaparak başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, çekişmeli ve mücadele gücü yüksek karşılaşmadan galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti.

Karşılaşmanın ilk setinde yüksek tempo ve başa baş mücadele vardı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk seti Hataylı voleybolcular 27-25 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de üstün olan taraf konuk takım Hatay Büyükşehir Belediyespor’du. Rahibini file önünde durdurmayı başaran mavi-beyazlılar seti 25-22 kazandı.0-2

NİKSAR BELEDİYESPOR-HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:1-3

Mücadelenin üçüncü setinde üstün olan taraf ev sahibi Niksar Belediyespor oldu ve seti 25-20 kazanarak setlerde durumu 1-2’ye getirdi. Hatay temsilcisi dördüncü sette oyuna ağırlığını koydu. Etkili servis oyunlarıyla farkı açan Hatay Büyükşehir Belediyespor seti 25-20 karşılaşmayı da 3-1 kazanarak Hatay’a mutlu döndü.

Tarih: 07/11/2020