DEVRİLEN AĞACIN YERİNE YENİDEN AĞAÇ DİKİLECEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Antakya ilçesi İnönü Caddesi’nde can ve mal güvenliği için tehlike arz ederek devrilen ağaca müdahale etti.

Gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak için var gücüyle çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin hiçbir bölgesinde kasti ve sebepsiz ağaç kesimi yapması söz konusu olmadığını belirterek devrilen ağacın yerinde yeniden ağaçlandırma çalışması gerçekleştireceklerini belirtti.

HBB yetkilileri, geçtiğimiz aylarda şehrin farklı noktalarında çıkan yangınlar sebebiyle tahrip olan çok sayıdaki ormanlık alanı tekrar yeşillendirmek için 1 milyon ağacı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Tarih: 15/11/2020