BÜYÜKŞEHİR ZABITASI HALK SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDA

Hatay halkının sağlıklı ve kaliteli gıda ürünlerini tüketmesi için denetimlerini her geçen gün arttırarak gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, toplum sağlığını tehdit eden iş yerlerine göz açtırmamaya devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendirerek Antakya Palladium Alışveriş Merkezi yakınlarında bulunan bir işletmede incelemelerde bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi gıda mühendisleri ve zabıta ekipleri, tarihi geçmiş 220 şişe içeceğe el koyarak iş yeri hakkında gerekli cezai işlem uyguladı.

HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN HİÇBİR İŞ YERİNE GEÇİT YOK

Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, duyarlı vatandaşların gösterdiği hassasiyete teşekkür ederek, halk sağlığını tehdit eden hiçbir iş yeri ve satışa izin vermeyeceklerini önemle belirtti.

Tarih: 16/11/2020