HABERLER | H.B.B.
Tarih: 24 Kasım 2020, 15:24

Altyapı çalışmaları tamamlanan ilçelerde mahallenin fiziki yapısı ve ihtiyaçlarına dönük üstyapı çalışması yürüten Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki faaliyetlerine devam ediyor.

Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları Antakya ve Belen ilçelerinde büyük titizlikle yürütülüyor.

Antakya Serinyol Mahallesi Seyran Sokak’ta kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, toprak yapısı sebebiyle kışın yağışlar sebebiyle çamurlu hale gelen Belen Cumhuriyet Mahallesi bağlantı yollarında da parke taşımı döşeme çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir ekipleri, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak yolların hizmete sunulacağını bildirdi.