BÜYÜKŞEHİR YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Altyapı çalışmaları tamamlanan ilçelerde mahallenin fiziki yapısı ve ihtiyaçlarına dönük üstyapı çalışması yürüten Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki faaliyetlerine devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları Antakya ve Defne ilçelerinde büyük titizlikle yürütülüyor.

HBB ekipleri, Antakya Mansurlu Mahallesi ile Defne Çekmece Mahallesi 16. Sokak’ta kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak yolların hizmete sunulacağını bildirdi.

Tarih: 21/02/2022