HBB’NİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım, onarım çalışmalarının yanı sıra taş duvar çalışmalarına devam ediyor.

Halkın daha güvenli ve temiz bir ortamda ulaşımlarını sağlamaları adına yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekipleri, ilk olarak Arsuz ilçesine bağlı Akçalı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Ayrıca etkili yağışlar sırasında ulaşım güvenliğini güvence altına almak amacıyla tehlike arz edebilecek bölgelerde sıkı önlemler alan Büyükşehir ekipleri, heyelan riskine karşı İskenderun Bekbele Mahallesi Kabaktepe mevkiinde 38 metre uzunluğunda kademeli taş duvar çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir yetkilileri, yol ve taş duvar çalışmalarının il genelinde devam ettiğini açıkladı.

Tarih: 30/11/2020