HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR EVİNDE MUTLU

Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde Ünsal Grup Şirin Akademi’yi konuk etti.

Bu sezon oynadığı pozitif oyun ve elde ettiği seri galibiyetlerle şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu kanıtlayan mavi beyazlılar sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Rakibi önünde ilk seti 25-23 kazanan Hataylı voleybolcular, setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sette de başa baş mücadele vardı. Üstünlüğü elinden bırakmayan ve setin ortasında yakaladığı farkı set sonuna kadar taşıyan ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci seti 25-20 kazandı ve setlerde durum 2-0’a geldi.

Karşılaşmanın üçüncü setinde de mavi beyazlıların imzası vardı. İlk iki sete göre daha rahat bir oyun sergileyen Hatay temsilcisi seti 25-16, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Tarih: 29/11/2020