HBB BAŞKANI SAVAŞ’IN ANNESİ NİMET SAVAŞ VEFAT ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş’ın vefat ettiğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, tedavi gördüğü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitiren merhume Nimet Savaş’ın, 85 yıllık ömrüne mütevazı bir yaşam sığdırdığı vurgulandı.

Tüm çocuklarını yokluklar içinde büyüten Nimet Savaş’ın vefatının başta Lütfü Savaş olmak üzere ailesini ve sevenlerini derinden etkilediği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Merhumenin defin işlemleri pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek, taziyeler, telefon ve sosyal medya kanalları aracılığıyla kabul edilebilecektir. HBB ailesi olarak  Antakya Asri Mezarlığı’nda defnedilecek merhume Nimet Savaş’a Allah’tan rahmet, Başkanımız Sayın Savaş ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

Tarih: 17/12/2020