ESTETİK ÇEVRE YEŞİL HATAY

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine yakışan yollar oluşturmaya ve Hatay’daki yeşil alanların sayısını arttıramaya özen gösteriyor.

Çalışmalarını kentin tüm ilçelerinde büyük titizlikle sürdüren Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, İskenderun’daki çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

ÇALIŞMADA 14 BİN 600 ADET BİTKİ KULLANILDI

Büyükşehir ekipleri, 14 bin 600 adet bitki kullanarak ilçenin önemli alanlarından biri olan ve Adliye Kavşağı olarak bilinen dönel kavşakta bitkilendirme ve çimlendirme çalışması gerçekleştirdi.

140 İSKENDERUN KAUÇUĞU VE 20 BİN ZAKKUM FİDANI TORPAKLA BULUŞTU

Büyükşehir ekiplerinin ilçenin Denizciler tarafındaki girişinde başlattığı refüj düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Orta refüjün yaklaşık 3 kilometrelik bölümünde bordür ve toprak yenileme ile sulama şebekesi döşeme çalışmalarını bitiren ekipler, bitkilendirme çalışmaları kapsamında 140 adet İskenderun kauçuğu ve 20 bin adet zakkum fidanının dikimini de tamamladı.

Tarih: 21/12/2020