BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YANGINA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği başarılı müdahaleler ile yangınları kısa sürede kontrol altına alıyor.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Menderes Mahallesi’nde kimyasal temizlik malzemelerinin üretim fabrikasında bilinmeyen sebeplerden dolayı Salı günü gece 03.50 civarında yangın meydana geldi.

Yangının kısa süre içerisinde yayılmasına müdahale eden Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri,  5 araç ve 20 personelle yangını 05.30 saatlerinde kontrol altına aldı.

Kimyasal malzemelerin bulunduğu bölümlere sirayet edilmeden söndürülen yangının 07.30 saatlerinde söndürme çalışmaları tamamlandı.

İtfaiye ekipleri, yangın sonucunda can kaybının olmadığını maddi hasarın oluştuğunu bildirdi.

Tarih: 29/12/2020