HBB KORONAVİRÜS MÜCADELESİ KAPSAMINDA TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Destek Merkezi, Kadın Konukevi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Evleri Müdürlüklerinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması gerçekleştirdi.

260 ADET HİJYEN SETİ HEDİYE EDİLDİ

Korunmaya muhtaç çocukları unutmayarak pandemi süresince dikkat edilmesi gereken kuralları hatırlatan Büyükşehir ekipleri, kurumlara toplamda 260 adet hijyen seti hediye etti.

Kurum yetkilileri, koronavirüs mücadelesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve hijyen setinden dolayı HBB ekiplerine teşekkür etti.

Tarih: 31/12/2020