HBB MUHTARLAR İLE TOPLANTILARI SÜRDÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, Samandağ İlçesindeki bazı mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Belediyesinin ilçede yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler veren Metin Açık, çözüm ortağı olan muhtarların sorunlarını da dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarların vatandaşlar arasında köprü görevini üstlendiğini belirten Açık, muhtarların bazı mahallelerin ana yollarının asfaltlanması, yol duvarlarının tamamlanması, mezarlık çevrelerinin düzenlenmesi gibi taleplerinin karşılanacağını belirtti. Metin Açık ayrıca muhtarlara, il genelindeki çalışmaların HBB planlamalarına göre gerçekleştirildiğini, ancak öncelikle çözümlenmesi gereken konuları not alarak en kısa sürede mahallelerin ihtiyaçlarının giderileceğini vurguladı.

Tarih: 17/01/2021