NEFES KESEN MAÇTA ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çankaya Üniversitesi’ni konuk etti.

Nefes kesen mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf 109-108’lik skorla Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu.

Karşılaşmaya ev sahibi Hatay temsilcisi etkili başladı. İlk çeyreği 29-24 önde tamamlayan mavi-beyazlılar, soyunma odasına 49-42 önde giren taraf oldu.

Konuk Çankaya Üniversitesi, maçın ikinci yarısında oyunda dengeyi sağladı. Hızlı hücumlarla skor üreten konuk takım, Chantella White ile skor üretti ve karşılaşma 86-86 eşitlikle tamamlandı.

Uzatma periyodu başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği dakikalarda sakinliğini koruyan ve hata yapmayan Hataylı basketbolcular sahadan 109-108 galip ayrıldı.

Tarih: 18/02/2021