ÇUKUROVA DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Çukurova derbisi heyecanı yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’a konuk olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Çukurova derbisinde 119-70’lik sonuçla gülen taraf oldu.

Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor’du. İlk çeyreği 39-12 önde tamamlayan Hataylı basketbolcular, soyunma odasına 67-29 üstün girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolü konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor’daydı.

Mavi-beyazlılar üçüncü çeyreği 89-45 önde tamamladı. Karşılaşmanın final çeyreğinde daha çok genç oyuncularla mücadele eden Hatay temsilcisi, parkeden         119-70 galip ayrılarak bu sezonki 13. galibiyetini elde etti.

Tarih: 06/03/2021