HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN ZİRVE MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Voleybol Erkekler 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 18. hafta karşılaşmasında Mardin temsilcisi Dinamik Gençlik’i konuk etti.

Rakibi karşısında baştan sona üstün olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3-0 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti.

Mücadeleye Behzad, Turgut, Ahmet, Batı, Henry ve libero Onur ilk altılısıyla başlayan Hatay temsilcisi ilk seti 25-10 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Hatay temsilcisi ikinci sete de hızlı başladı. Etkili servislerle rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen mavi beyazlılar, seti 25-9’luk skorla kazandı ve setlerde durum 2-0’a geldi.

Geniş oyuncu rotasyonunu maçın sonuna kadar efektif kullanan Hatay Büyükşehir Belediyespor, üçüncü 25-12, maçı da 3-0 kazandı.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU VOLEYBOLCULAR ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Hatay Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular şehitleri unutmadı. Mavi-beyazlılar, Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan 11 askerimiz için üzerinde “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Tarih: 07/03/2021