BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miraç Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Miraç, sevgili Peygamberimizin insanlığın iyiliği ve mutluluğu için yaptığı en kutlu yolculuğun sembolüdür. Bu değerli sembolü, güzel ahlakımızla, dualarımızla ve iyiliklerimizle daha da anlamlı kılmalıyız. Hoşgörü ve tevazu içinde nefret ve öfkeyi sevgiye; karamsarlık ve kötülüğü iyiliğe dönüştürmeliyiz.

Miraç gecesi, insanlar arasında dayanışma, paylaşma ve yardımlaşmaya fırsat sunsun. Bu mübarek gece insanlığın yaşadığı her türlü afet ve felaketten kurtulmasına vesile olsun. Dünyanın farklı coğrafyalarında devam eden savaşların yerini barışa bırakmasına ön ayak olsun.

Miraç Kandili’nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin ve saygının hâkimiyetine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ederim.”

Tarih: 26/02/2022