HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR- NESİBE AYDIN GENÇLİKSPOR: 74-76

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 25.haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor, Ankara temsilcisi Nesibe Aydın Gençlikspor’u evinde konuk etti.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Hatay Temsilcisi, ilk çeyreği 12-16 skorla geride tamamladı.

Maçın ikinci çeyreğinde başa baş geçen  mücadele 29-29 skorla berabere geçildi.  Savunmadaki sertliğini artırarak rakibini zorlayan Hataylı Basketbolcular, üçüncü çeyreği 47-45 önde tamamladı.

Karşılaşmanın final çeyreği adeta nefesleri kesti. Son topa kadar mücadele eden Hatay temsilcisi konuk takım Nesibe Aydın Gençlikspor ile 64-64 skorla berabere kaldı.

Uzatmaya gidilen maçta mavi beyazlılar konuk takımı durdurmayı başaramadı ve parkeden 76-74 mağlup ayrıldı.

Tarih: 14/03/2021