HATAY’DA ŞEHİTLER RAHMET VE MİNNETLE ANILDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Antakya Şehitliği’nde tören düzenlendi.

Gerçekleştirilen törene, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt,

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, , Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Recep Cansu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, gaziler, askeri erkân ve şehit yakınları katıldı.

Çelenklerin sunulması, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Hatay Valisi Rahmi Doğan Şeref Defteri’ne düşüncelerini yazdı.

Başkan Savaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet ile şehit yakınları ile sohbet ederek şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin ruhuna okunan duaların ardından tören sona erdi.

Törenin ardından Başkan Savaş, Hatay Valiliği’nin Ottoman Otel’de düzenlediği etkinliğe katıldı.

Tarih: 18/03/2021