HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN LİDERE GEÇİT YOK

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 20. hafta karşılaşmasında lider Cizre Belediyespor’u konuk etti.

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadelen Hatay temsilcisi 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya konuk Cizre Belediyespor etkili başladı ve ilk seti 26-24 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. Hatay Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette oyundaki dengeyi sağladı. Seti 25-19 kazanan mavi beyazlılar setlerde durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü set de ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. File önünde etkili smaçlarıyla skor üreten Hataylı voleybolcular, üçüncü seti de 25-19 kazandı ve setlerde durum 2-1’e geldi.

Maçın dördüncü setinde sahada kora kor bir mücadele vardı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği dördüncü seti konuk Cizre temsilcisi 26-24 kazandı ve setlerde eşitliği sağladı:2-2.

Mücadelenin son seti nefesleri kesti. Etkili servislerle rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 15-10 karşılaşmayı da 3-2 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı.

Tarih: 21/03/2021