ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1-3

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 22. ve son haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu.

Play-off’lar öncesi normal sezondaki son maçına çıkan Hataylı voleybolcular, büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Etkili servislerle rakibinin efektif oyun kurmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-20 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Hataylı voleybolcular, ikinci sette daha rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibini file önünde durdurmayı başaran ve fazla sayı şansı tanımayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 kazanmayı bildi ve maçta 2-0 öne geçti.

Mücadelenin üçüncü setinde ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Seti 25-17 kazanan ev sahibi ekip, setlerde durumu 1-2’ye getirdi.

Hatay temsilcisi karşılaşmanın dördüncü setinde vites yükseltti. Üst üste bulduğu sayılarla farkı açan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-13, maçı da 3-1 kazanarak normal sezonu ikinci sırada tamamladı.

Tarih: 04/04/2021