HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR- ESKİŞEHİR ORMANSPOR: 30-30

Hentbol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 30. hafta maçında Eskişehir Ormanspor ile karşı karşıya geldi.

Maçı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş  ve eşi Prof.Dr.Nazan Savaş izleyerek takımı tribünden destekledi.

Kıran kırana geçen maçın sonunda Hatay Temsilcisi, konuk takım Eskişehir Ormanspor ile  30-30 skorla berabere kaldı.

Karşılaşmada oyuna ağırlığını koymasına rağmen Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 16-17 geride tamamladı.

Son topa kadar büyük heyecanın yaşandığı maçta , savunma ve hücumda etkili olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, konuk takım Eskişehir Ormanspor ile maçtan  30-30 skorla berabere ayrılarak ligi 5’incilik ile tamamladı.

“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SÜPER LİG’DE OLMANIN VİZESİNİ ALMIŞ”

Maçın sonunda düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “ Hatay’da Hatay Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımımız,  Eskişehir Ormanspor ile güzel bir mücadele verdi. Maç sonucu 30-30 skorla berabere bitti. Zaten Eskişehir Ormanspor şampiyonluğu garantilemiş ve kupasını almıştı. Buradaki maçta da Hatay Büyükşehir Belediyespor inşallah önümüzdeki Süper Lig’de olmanın vizesini almış. Bugüne kadar emeği geçen yönetimimize , hocamıza, teknik heyetimize ve hentbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da Süper Lig’de de başarılar diliyorum” dedi.

SAVAŞ: HENTBOL TAKIMIMIZIN DA SÜPER LİG’DE BAŞARILI OLACAĞINDAN HEPİMİZ EMİNİZ

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı’nı güveninin tam olduğunu belirten Lütfü Savaş,

İki yılda iki lig atlayan Hatayspor’da olduğu gibi  hentbol takımımızın da Süper Lig’de başarılı olacağından hepimiz eminiz. Aynı zamanda Türk sporuna, milli takıma ve Hatay’a bu süreç içerisinde de genç hentbolcular katarak bizleri onrlandıracak takımımızı şimdiden tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun ve  tüm şehrimize hayırlı olsun. Süper Lig’de Hatayspor’umuz ve kadın basketbol takımımız vardı. İnşallah bu sene hentbol takımımız da olacak. Voleybol takımımızı da inşallah seneye Süper Lig’e çıkmasını görürüz” açıklamalarında bulundu.

Tarih: 09/05/2021